Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Centrala electrica Ferroli LEB 9.0 TS 9 kW

Centrala electrica Ferroli LEB 9.0 TS 9 kW

3740.00 lei cu TVA
3690.00 lei cu TVA
Ai 1% discount
Cod produs:   GCFO10EA
Producator:   FERROLI
Putere termica nominala [kW]   9
Descriere Centrala electrica Ferroli LEB 9.0 TS 9 kW

Centrala electrica Ferroli LEB 9.0 TS 9 kW

                                                Ne gasiti si pe SEAP!

Descriere generala:
Centralele termice electrice Ferroli LEB TS sunt destinate utilizãrii în sisteme de încãlzire centralã utilizând agent termic apa calda cu circulatie fortatã.

Temperatura agentului termic este controlatã prin unitatea de comandã controlata de microprocesor, care regleaza temperatura agentului termic de incalzire la termperatura setata de utilizator.

Centrala termica electrica Ferroli LEB TS poate fi comandatã si prin intermediul unui termostat ambiental, care comanda pornirea si oprirea centralei termice electrice Ferroli LEB TS in functie de termperatura dorita in camera.

Centrala termica electrica Ferroli LEB TS poate prepara si apa calda menajerã într-un boiler termoelectric extern, care se poate comanda separat. Boilerul termoelectric de preparare apa calda de consum menajer,  se racordeaza la centrala electrica prin intermediul unei vane cu trei cai.
 
Centrala termica electrica Ferroli LEB TS are prevazuta si posibilitatea de montare in cascada a mai multor centrale electrice de acelasi tip. Comanda in cascada a centralelor se realizeaza cu ajutorul unui regulator de cascada care se va comanda suplimentar.

Centrala electricã Ferroli LEB TS este realizatã cu tehnologii de ultimã generatie pentru a garanta fiabilitatea si pentru a satisface nevoile tuturor
clientilor.  Respectati cerintele de bazã privind montarea si întretinerea centralei termice electrice murale Ferroli LEB TS.

Vã rugãm sã cititi cu atentie manualul de utilizare a centralei electrice  înainte de punerea in functiune si sã urmati instructiunile de utilizare, pentru ca sa va puteti bucura o perioada indelungata de ea.

Vã rugãm sã respectati urmãtoarele recomandãri:
1. Montati si întretineti centrala si dispozitivele auxiliare în conformitate cu indicatiile din manual si cu toate normele si standardele în vigoare in Romania precum si cu specificatiile tehnice ale fabricantului.
2. Montati centrala în conditiile specificate, pentru a vã asigura cã toate dispozitivele de protectie si de operare functioneazã in mod corespunzãtor si în scopul pentru care au fost create.
3. Asigurati-vã cã centrala este pusã în functiune de cãtre personalul calificat si autorizat de catre producator.
4. Pentru punerea in functiune a centralei, precum si în cazul producerii unor defectiuni, vã rugãm sã contactati personalul specializat indicat de furnizor. Orice interventie de cãtre personal neautorizat poate avea drept rezultat avarierea centralei si posibile defectiuni ale dispozitivelor auxiliare.
5. Verificati integritatea tuturor accesoriilor centralei termice electrice Ferroli LEB TS.
6. Verificati modelul livrat—de 6 kW, 7,5 kW sau 9 kW—pentru a vã asigura cã ati primit centrala pe care ati comandat-o.
7. În cazul unor îndoieli cu privire la functionarea în sigurantã a centralei, vã rugãm sã cititi cu atentie manualul si sã urmati instructiunile.
8. Vã rugãm sã nu îndepãrtati sau sã distrugeti etichetele si plãcutele de identificare aflate pe centralã.
9. Centrala este in conformitate cu urmãtoarele standarde europene: EN 60335-2-35: 2002, EN 60335-1: 2002+A1:2004+A2:2006+A13:2008.
10. La expirarea duratei de functionare, reciclati centrala termica electrica Ferroli LEB TS si accesoriile acesteia în conformitate cu legislatia în vigoare in Romania.

Date tehnice:
Putere electrica absorbita  9.0 kW
Putere termica nominala 9.0 kW
Tensiune alimentare monofazata 1x230V+N+PE/50Hz
Intensitate curent maxim:  39.13 A

Dimensiuni de gabarit:
• Latime 440 mm
• Inaltime 740 mm
• Adancime 225 mm
• Greutate 19 kg

 
+
Alte produse din categorie