Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Termostat Wi-Fi fara fir Motan HT 500 Set

Termostat Wi-Fi fara fir Motan HT 500 Set

469.00 lei cu TVA
390.00 lei cu TVA
Ai 16% discount
Cod produs:   HT 500 SET
Producator:   MOTAN KOBER
Descriere Termostat Wi-Fi fara fir Motan HT 500 Set

Termostat Wi-Fi fara fir Motan HT-500 Set

DESCRIERE GENERALA:
Termostatul Wi-Fi fara fir Motan HT-500 Set este fabricat de firma Kober. Termostatul HT-500 Set este comandat prin internet prin intermediul unui smartphone, tableta sau PC. El poate fi folosit si ca termostat ambiental fara fir cu comanda prin radiofrecventa. Termostatul Motan HT-500 este folosit in special pentru comanda centralelor termice pentru incalzire dar poate fi utilizat si pentru comanda aparatelor de aer conditionat.

Atunci când este conectat adaptorul, HT500 SET funcționează ca un termostat de cameră inteligent comandat prin internet. Când adaptorul este scos și sunt inserate bateriile, acesta se transformă în termostat de cameră fără fir. Când aparatul se află în această situație, nu îl puteți comanda prin intermediul aplicației mobile pe internet. Pentru a reveni din nou la varianta de utilizare cu comanda prin intermediul aplicatiei mobile pe internet, trebuie să il conectați la adaptorul livrat in furnitura.

BENEFICII, AVANTAJE SI FACILITATI:
Puteți controla temperatura casei dumneavoastră cu aplicația mobilă oriunde ați fi în lume.
Cu aplicația mobilă puteți crea programe zilnice și săptămânale într-un mod practic.
În modul locație, puteți reduce temperatura locuinței atunci când vă aflați departe de casă sau puteți crește temperatura locuinței atunci când vă apropiați de casă.

În funcție de intervalul de date selectat din aplicația mobilă, puteți vizualiza grafic programul de lucru al unității de încălzire, temperatura casei și temperatura exterioară și puteți obține un raport retrospectiv. Datorită utilizării bateriei, puteți amplasa termostatul de cameră HT-500 Set oriunde în casă.

Prin intemediul afișajului LCD, veti avea informații instantanee despre aparatul comandat și puteți gestiona unitatea de încălzire cu tastele care se află în partea de sus. Puteti mentine spațiul de locuit la temperatura dorită în orice moment. În acest fel, puteți economisi până la 30% din facturile dumneavoastră, evitând in acelasi timp funcționarea inutilă a unității de încălzire.

MODURI DE FUNCTIONARE:
Prin modurile Casă – Somn – Exterior – Program – Localizare ale HT500 SET veti economisi energie termica si reduce costurile de regie ale locuintei dumneavoastra.
Modul Casă menține temperatura casei la temperatura setată. Puteți folosi această modalitate în itnervalele de timp când vă aflați acasă. Temperatura recomandată este 23°C.
Modul de Somn menține temperatura casei la temperatura setată și vă oferă astfel un somn confortabil. Puteți folosi acest mod în intervalul orar în care sunteți la somn, 23:00-07:00. Temperatura recomandată este 18°C.
Modul Exterior este tipul de modalitate prin care puteți selecta perioada care sunteți departe de casă.
Prin Modul Program puteți seta temperaturile săptămânale și în intervale de câte 30 de minute, iar în acest fel temperatura din casa dumneavoastră se va schimba în mod automat.
Modul de poziționare scade temperatura locuinței atunci când vă îndepărtați de casă sau crește temperatura locuinței atunci când vă apropiați de casă. În acest fel, puteți economisi bani, împiedicând funcționarea centralei termice când nu sunteți acasă.
Modul manual ajută la schimbarea în mod instant a temperaturii din casa dumneavoastră.

DATE TEHNICE:
Tensiune funcționare (utilizand adaptorul): 5 V DC;
Tensiune operare (prin utilizarea bateriei): 3 V DC (2x AAA baterie alcalină).
Curentul maxim de încarcare (prin utilizarea adaptorului) = 500 mA;
Curentul maxim de încarcare (prin utilizarea bateriei) = 80 mA.
Dimensiuni de gabarit: 131 mm x 74 mm x 25.5 mm
Sensibilitate măsurare temperatură: 0,1 °C.
Setarea temperaturii: 0,1°C - 1°C.
Sensibilitate de funcționare: 0,5 °C.
Frecvența de conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g/n @ 2.4GHz.
Distanța de comunicare: 100 m (spațiu deschis).
Temperatură utilizare: -10 °C..+50 °C. Temperatură depozitare: -20 °C..+60 °C

DATE TEHNICE RECEPTOR:
Tensiune de funcționare: 220 V AC
Dimensiuni de gabarit: 85 mm x 90 mm x 28.5mm
Curentul maxim al releului: 7 A (220 V AC)
Temperatură de utilizare: -10 °C..+50 °C;
Temperatură depozitare: -20 °C..+60 °C.

Video de prezentare a fabricii:

 
+
Alte produse din categorie